Каву вирощують на висоті 1200-1800 метрів, саме це дає градацію SHB: зерна з дуже щільним тілом, збалансованим смаком і ароматом, приємною кислинкою. Досконалість обробки кави в цьому регіоні дає неймовірно чистий смак і високу якість сортів як з однієї ферми, так і в суміші зерен з різних ферм. Позначення EP (European Preparation) - відмітка зерна, що пройшов суворі критерії відбору, що допускають не більше 8 дефектів на 300 м.
Вид зерна: Арабіка Країна: Коста-Ріка Смак: Володіє витонченим ароматом. Насичений, м'який смак. Яскраві шоколадні нотки і м'яка фруктова кислинка. Географія походження: Центральна Америка Склад: 100% натуральна кава в зернах Енергетична цінність в 100г. продукту: 912 кДж / 218ккал Умови зберігання: Зберігати продукт герметично закритим в сухому, прохолодному місці при температурі -10 до +20о С і відносній вологості не більше 75%.
Фасування: 250 г, 1 кг. Термін придатності: 18 місяців.
Також може зацікавити
Click to order
Ваше замовлення:
Total:
Прийом заявок здійснюється 24/7 Опрацювання замовлень: пн-пт 9:00-17:00
Прийом заявок здійснюється 24/7 Опрацювання замовлень: пн-пт 9:00-17:00