Арабіка Кенія - каву в Кенії вирощують на високогірних плантаціях на висоті 1300-2100 метрів над рівнем моря. У рік збирають два врожаї. Кенійські сорти славляться виразною індивідуальністю смакового букета, з фруктовими, а іноді лимонним або апельсиновим відтінками, високою кислотністю, а також характерною формою зерен. Кенійська арабіка всесвітньо визнана як один з найпрестижніших сортів кави в світі. Вона володіє терпкістю, приємною гостротою, винним присмаком і чудовим яскраво вираженим, хлібним ароматом. Кава ідеальний для того, щоб здивувати друзів витонченим і вишуканим напоєм. Відмінна якість кенійського кави є головною причиною того, що попит на нього в світі постійно зростає.
Вид зерна: Арабіка Географія походження: Африка Смак: Тонкий винний присмак і яскраво виражений, хлібний аромат. Склад: 100% натуральна кава в зернах Енергетична цінність в 100г. продукту: 912 кДж / 218ккал Умови зберігання: Зберігати продукт герметично закритим в сухому, прохолодному місці при температурі -10 до +20о С і відносній вологості не більше 75%.
Фасування: 250 г, 1 кг. Термін придатності: 18 місяців.
Також може зацікавити
Click to order
Ваше замовлення:
Total:
Прийом заявок здійснюється 24/7 Опрацювання замовлень: пн-пт 9:00-17:00
Прийом заявок здійснюється 24/7 Опрацювання замовлень: пн-пт 9:00-17:00