AeroPress Go

Aeropressgo
2000,00
грн.
Аеропресс - пристрій для приготування кави.
Аэропресс дуже простий. Використання дуже просте і легке. Як Ваш френч-прес або заварювання в чашці. На відміну від цих методів заварювання, аэропресс має одноразовий паперовий фільтр (дуже дешевий) який вбирає гіркоту і масла з кави, і у Вашій чашці ви відчуваєте більш багаті смаки і аромати кави. Тому Аэропресс дуже популярний в сучасному світі, і дає нам нові можливості для дегустацій кави, кожен день, пробуючи різні сорти кави з різних країн. На відміну від френч преса або заварювання в чашці, в яких смак кави завжди заметений і не такий чистий.
Вартість Аэропресс на рівні френч преса або гуртки термоса, але Ваш напій буде завжди багатше в смаку і ароматі. Також різноманітність рецептів для Аэропресс вже більше 1000. Можливість заварити як еспрессо (в домашніх умовах!) або великий американо можливо з допомогою Аэропресс.
Аэропресс (AeroPress, Inc., Aeropress®) - це ручна кавоварка для дому або офісу, що володіє простою конструкцією з максимальною надійністю елементів. Аэропресс (AeroPress, Inc., Aeropress®) був розроблений в 2005 році американцем Аланом Адлером. Легкість використання і компактне виконання Аэропресс (AeroPress, Inc., Aeropress®) роблять його незамінним інструментом для приготування еспрессо в усьому світі.


У комплектацію входить:
поршень - 1 шт.;
гумове уплотение поршня - 1 шт.;
камера - 1 шт.;
кришка фільтра - 1 шт.;
підставка для додаткових фільтрів - 1 шт.;
запасні фільтри - 350 шт.;
мірна ложка для кави - 1 шт.;
лопатка для розмішування - 1 шт.;
воронка - 1 шт.;
сумка для зручності зберігання і перевезення - 1 шт.;
інструкція з експлуатації - 1 шт.;
пакувальна коробка - 1 шт.

    Розділ: AeroPress

    Click to order