Кавомолка HARIO mini Милл Слим + Плюс MSS-1DTB

HarioMSS-1DTB
1098,00
грн.
Кавомолка HARIO Міні Мілл Слім + Плюс MSS-1DTB це оновлена кавомолка MSS-1B яка випускається більше 8 років. Оновлення дуже корисні для даної моделі, так як Китайські копії вже давно копіюють дану модель.
По-перше оновлення торкнулися самої ручки і крутного вала ножі кавомолки що поліпшило якість помелу і зручніше стало подрібнити. Сам обертає вал тепер шестигранний (в моделі MSS-1B він 5-ти стороною) що дає кращий контакт самої ручки і вала. Також змінена матеріал ручки і вала, більш щільний метал, що Знижує стирання самого вала, як це було на минулій моделі. І ручка стала з більш товстого металу, що додало їй вагу і зусилля враження рукоятки стали легше і еластичнішою.

Ізміненій колір верхньої кришки і нижньої колби, на чорний прозорий, і зробили їх з понад міцного акрилу. Так що при падінні повинно залишатися цілим. Часто на минулих моделях просили ці запчастини, так як при падінні вони розбивалися.
І по-друге чуть чуть краще посилили фіксуючу шайбу вала внутрішнього керамічного ножа, що робимо менше люфт вала, і в результаті якісніше помел (він виріс до 58% ідентичності помелу, на відміну від MSS-1B до 50%).
В результате легче и качественней помол, лучше внешний вид и материалы. Даже легче делать помол для эспрессо или для турки, (от 0,10-0,40 мм) но все же она придумана для среднего помола, (0,6-0,9 мм) и хорошо с этим справляется. Хорошо подходит для френч-пресс, пуровер, кемекс, Аеропресс, сифон.
Как обычно керамические ножи остались без изменений, так как проверены годами, и производятся в Японии. Пластик производится в Китае, (на пластике Вы можете увидеть надпись произведено в Китае) на заводе HARIO. Но попрежнему собирается все только в Японии, проходит проверку качества, и штрих код товара неизменны, 497 .... что означает произведено в Японии.
Нижняя колба Вмещает 24 грамма измельченному кофе.

Тип
- Кофемолка електрична
Механізм подрібнення - ротаційний ніж
Місткість, г - 75
Потужність, Вт - 180
Матеріал корпусу - пластик
Кількість режимів помелу - 1
Колір - білий
Блокування включення при знятій кришці - є
Ніж з нержавіючої сталі

Розділ: Кавомолка

Click to order