МИ ПРАЦЮЄМО
Насолоджуйся вранці натуральною та ароматною кавою, яка дає заряд еренгії на цілий день.

Покрокове керівництво з приготування кави в гейзерній кавоварці


Вам знадобляться:
  • гейзерна кавоварка
  • якісна кава від "RoLi"
  • вода
  • кавомолка
  • кухонні ваги


Крок 1
Подрібніть приблизно 21-24 г кави, приблизно так само дрібно, як і для еспресо.

Крок 2
Потім потрібно розкрутити кавоварку на три частини.

Крок 3
У нижню частину налийте свіжу воду до рівня запобіжного клапана.

Крок 4
Насипте кави в фільтр, без гірки, пресувати каву не потрібно і вставте сито у нижню частину кавоварки, заповнену свіжою водою до рівня клапана.

Крок 5
Добре закрутіть верхню і нижню частину кавоварки і ставте на невеликий вогонь. Через декілька хвилин, коли вода в нижній частині закипить, вона починає проходити через фільтр з кавою і по трубці потрапить в третю верхню частину кавоварки.

Крок 6
Коли вода в нижній камері наблизиться до кипіння, тиск буде витісняти потік кави повільно і методично через верхню камеру. Якщо вона вибухає вгору, ваша вода занадто гаряча, якщо вона легально випалює, підніміть ваше полум'я. Ви знаєте, що це робиться, коли ви чуєте шипіючий, бурхливий звук.

Крок 7
Насолоджуйся найсмачнішою кавою від RoLi !