KOMBUCHA Лайм

тм "Roli"
75,00
грн.
Комбуча Лайм ТМ RoLi -на основі купажу преміальних чаїв Те Гуань Інь та Мао Се з лаймом та м'ятою
- Комбуча RoLi смачна! Наша Комбуча створена не кухарями, а чайними майстрами, експертами чайного бізнесу та чайними сомельє! Тому в якості сировини для її виробництва використовуються лише елітні сорти чаю вищих грейдів, що використовуються у чайних церемоніях.

- Комбуча RoLi корисна! Наша технологія холодної екстракції чайної сировини та фруктів унікальна в даній сфері і використовується в Україні поки що лише однією компанією в процесі виробництва водних безспиртових екстрактів лікарських трав. Дана технологія дозволяє нам проводити екстракцію чаю та фруктів без нагріву! Це дозволяє нам зберегти всі вітаміни та корисні мікроелементи чайного листа, ягід та фруктів, не руйнуючи їх при кип'ятінні.

- Комбуча RoLi дієтична! Ми наразі єдині серед виробників комбучі не використовуємо цукор! Не використовуємо так само варення, а лише свіжі чи свіжоморожені фрукти! Тому наша комбуча містить на 100 мл. всього 19 ккал., що майже вдвічі менше, ніж у конкурентів (33-34 ккал), ніж у квасі (32,36 ккал), ніж у ситро та інших солодких напоях.

Склад: вода питна підготовлена, Листовий чай Те Гуань Інь «Залізна богиня милосердя», листовий чай Мао Се «Волохатий краб», лайм, м’ята. БЕЗ ГМО.
Термін придатності 6 місяців. Після відкриття спожити впродовж доби. Зберігати за температури 2-20 градусів цельсія та не допускати впливу прямих сонячних променів. Допускається легкий осад, обумовлений властивостями використаних натуральних інгредієнтів.

Напій безалкогольний, ферментований, натурального бродіння, непастеризований, на основі чайного гриба.

Виготовляйється за технологією подвійної ферментації тільки з натуральних інгредієнтів.

Вироблено в Україні

ТМ RoLi

об'єм 0,33
Також може зацікавити
Click to order