МИ ПРАЦЮЄМО
Насолоджуйся вранці натуральною та ароматною кавою, яка дає заряд еренгії на цілий день.

Покрокове керівництво з приготування преміум кави в Пуровері

Загальний час приготування кави в пуровері: 2-3 хвилини

Вам знадобляться:
  • 360 мл води
  • 20 г кави
  • Кавомолка
  • Пуровер
  • Чайник
  • Кухонні ваги


Крок 1
Подрібніть приблизно 20 г кави. Помол середній, менший ніж цукор. Пропорція кави і води 1:17

Крок 2
Доведіть воду до кипіння. Бажано вимкнути чайник трохи до закипання води або дати воді трохи охолонути (мета - 95 ° С). Пропорція кави і води 1:17

Крок 3
Помістіть паперовий фільтр в пуровер. Рясно полийте паперовий фільтр гарячою водою, щоб видалити присмак паперу і прогріти пуровер і чашку. Дайте воді повністю стекти, після чого злийте воду з чашки. Слідкуйте за тим, щоб фільтр щільно прилягав з стінками пуровера.

Крок 4
Засипте свіжозмелену каву на дно фільтра і зрівняйте кавовий шар легким струшуванням воронки. Кісточкою пальця або ложкою зробіть невелике заглиблення, щоб вода згодом не втекла до країв;

Крок 5
Обнулите ваги й засічіть час. Змочіть верхні шари кави 50-100 мл води, навмисно уникаючи краю. Таким чином, вода з кавою не буде йти через фільтр вниз, і таким чином забезпечиться правильна екстракція;

Крок 6
Через 30 секунд від старту починайте повільно доливати залишився обсяг води акуратними круговими рухами. Кава буде розбухати й пінитися. Дозуйте кількість води, щоб не дати рівню підвищитися;

Крок 7
Засічіть час. На другій хвилині закінчите вливання води. Ви повинні витратити всі 360 мл (для 20 г кави);

Крок 8
Дочекайтеся, поки останні краплі не пройдуть через каву, зніміть воронку з чайника і викинете фільтр. Збовтайте чайник, щоб наситити напій киснем;

Крок 9
Розлийте по чашках
Насолоджуйся найсмачнішою кавою від RoLi !